SKENDEPLHU

AUTÓKÖLCSÖNZÉS

Ön elégedettsége a mi kötelezettséget.
+421 (0)917 965 754
+421 (0)948 480 480
facebookskypetelmail

AUTÓKÖLCSÖNZÉS

Bérleti
Magán személy: ID, Jogosítvány, betét
Individual person: ID, Jogosítvány, betét,
példányát kereskedelem tanúsítvány
Jogi személy: ID, Jogosítvány, betét,
igazolás (vagy kivonat) a cégbejegyzés
Minimális életkor a vezető: 25 év
Felső korhatár a vezető: 60 év

Autó teli tankkal adják az ügyfélnek, és az ügyfél visszatér az autót teli tankkal is. Ha a tartály nem teljes a nap megtérülési az autó, az ár a benzin árának az aktuális napi áron egy benzinkútnál. Az ár adóval együtt..

Az árak számított attól a pillanattól kezdve, amikor az autó átadásakor az ügyfél egészen addig a pillanatig, amikor az ügyfél visszatér az autót. Az autó lehet felvenni, és visszatért a megbeszélt helyen. Minden gépkocsinak felelősségbiztosítás (gépjármű-biztosítás), a személyes felelősség, assistance szolgáltatás, autópályamatricákkal belül Szlovák Köztársaság, a zöld kártyát, és kötelező gépjármű-felszerelések.

A cég nem felelős az ügyfelek vagyoni érték maradt az autóban. A vezetőnek rendelkeznie kell egy érvényes jogosítvány, legalább 36 hónapig.

Hossza a autókölcsönző:
A minimális bérlet időtartama 24 óra. Túllépése esetén a 24 órás időszakban, az ügyfél kerül felszámolásra egy bérleti nap, mint egy árlista árak. Hosszú távú bérleti azt jelenti, hogy az autó bérelt hosszabb ideig, mint egy hónap.

Ha utazott kívül a Szlovák Köztársaság az autó, az ügyfél köteles tájékoztatni a kölcsönző cég az ő szándéka, hogy külföldre utazik. Ebben az esetben a meghatalmazást, hogy a driver kell által aláírt és lepecsételt felelős jogi személy.

Ha utazott kívül a Szlovák Köztársaság, az autó teljesen felszerelt, minden szükséges berendezések, mint egy adott országban törvények és rendeletek. Mindig ellenőrizze a szabályok és korlátozások az egyes országok, ahol azt tervezi, hogy vezetni. A autóink, akkor meghajtót bármely uniós országban.

pdf (zmluvne-podmienky.pdf)
pdf (zmluva-o-najme.pdf)


Autókölcsönzés sofőrrel:

Fedezetet biztosít a TAXI szolgáltatás:

00421 / 917 965 754
00421 / 948 480 480


www.taxijasnaliptov.sk
www.taxiliptov.eu


Az autó lesz Önre vár helyén a kérését. Az ár a várakozási számítják egyénileg.

Peuguot Expert

DACIA LOGAN MCV

Dacia Logan MCV 2020

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy DCI

Dacia Lodgy DCI 2018

KAPCSOLAT NEKÜNK:
facebook skype tel

Vyplnte bezpečnostnú otázku:
reality Bešeňova apartmanovy domreality Bešeňova predaj apartmany
Top